Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/elkumer2/public_html/sys_funkcije.php on line 34

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/elkumer2/public_html/sys_funkcije.php:34) in /home/elkumer2/public_html/index.php on line 13
Pametne inštalacije, inteligentne inštalacije ~ Elektro Kumer d.o.o.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
elektro kumer
Domov Kontakt
Elektro Kumer
Domov -> Dejavnosti -> Pametne inštalacije (inteligentne inštalacije)

Pametne inštalacije (inteligentne inštalacije)

Kaj pametne inštalacije sploh so?
Pametna inštalacija v bistvu pomeni integracijo različnih podsistemov, kot so: razsvetljava, ogrevanje, avdio-video, žaluzije, alarm, itd… in sicer tako, da je mogoče upravljanje vseh podsistemov preko zidnega na dotik občutljivega panela, s pomočjo računalnika, oddaljeno preko interneta, dlančnika ali mobilnega telefona.

Kakšne so prednosti pametnih inštalacij?
Pametne inštalacije imajo v primerjavi s klasičnimi številne prednosti. Med najpomembnejše sodijo udobje, varčnost in varnost teh sistemov.

Med osnovne elemente pametnih inštalacij sodi upravljanje razsvetljave, kjer si z različnimi v naprej shranjenimi scenariji pričaramo odlično vzdušje za gledanje televizije, branje, popoldanski počitek ter druge. Nadzor nad žaluzijami oz. roletami je prav tako eden osnovnih elementov pametnih inštalacij, ki ga lahko dopolnjuje sistem za nadzor temperature v prostoru. Seveda je sistem možno razširiti na upravljanje vseh že prej naštetih podsistemov.

V nasprotju s klasičnimi inštalacijami je potrebno pri pametnih inštalacijah pozornost posvetiti že fazi projektiranja, kjer se definira in izbere sam sistem, ki se kasneje implementira.

V našem podjetju svetujemo, projektiramo in izvajamo sistem pametnih inštalacij My Home podjetja Bticino in sistem In One by Legrand.

Za povpraševanje kliknite tukaj!

noviceNovice
Inovacije podravja za leto 2012
27.8.2013, 8:22:07
Inovacije podravja za leto 2012
Podjetje ELEKTRO KUMER je za inovacijo "Solarna svetilka" prejelo Bronasto priznanje.
Izgradnja največje sončne elektrarne v Sloveniji
12.2.2011, 23:31:31
Izgradnja največje sončne elektrarne v Sloveniji
Naše podjetje je kot izvajalec elektro del sodelovalo pri izgradnji sončne elektrarne Impol v Slovenski Bistrici.
Elektro kumer d.o.o., Ulica borcev 58, 2000 Maribor • info@elektro-kumer.si • Izdelava spletnih strani: PROAPP