Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/elkumer2/public_html/sys_funkcije.php on line 34

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/elkumer2/public_html/sys_funkcije.php:34) in /home/elkumer2/public_html/index.php on line 13
Strelovod ~ Elektro Kumer d.o.o.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
elektro kumer
Domov Kontakt
Elektro Kumer
Domov -> Dejavnosti -> Strelovod

Strelovod

Strelovod je električna napeljava, ki je izvedena tako, da minimizira možnost udara strele v zavarovani objekt in sicer na način, da lovi in odvaja tok strele v zemljo. Strelovod je sestavljen iz lovilnega sistema, odvoda in ozemljila. Posamezni deli so iz električno prevodnih materialov, in sicer bakra, aluminija, inoxa ali (pocinkanega) železa.

Strelovodne instalacije so postale vse pogostejši ''pojav'' na naših objektih. Objekti so lepši, več vredni, zato ljudje radi poskrbimo, da so ti objekti tudi kar se da ustrezno zaščiteni. Ena od takšnih zaščit je vsekakor tudi strelovodna instalacija, ki objekt ustrezno ščiti pred udarom strele, ter s tem povezanimi poškodbami.

K razmahu strelovodnih instalacij je vsekakor veliko prispevalo vse večje število udarov strel in s tem povezanih škodnih primerov ter v veliki meri razvoj na področju strelovodnih instalacij, predvsem materialih, ki se uporabljajo za strelovodne instalacije, ter pritrdilnih elementih. Tako so strelovodne instalacije postale manj izstopajoče, oz. precej sprejemljivejše za montažo na objekte tudi z vidika splošnega izgleda objekta.

Pri izvajanju strelovodov v našem podjetju uporabljamo le najkvalitetnejše materiale. Z uporabo profesionalnih pripomočkov in usposobljenih monterjev pa naredimo strelovodno instalacijo skoraj neopazno.

Za povpraševanje kliknite tukaj!

noviceNovice
Inovacije podravja za leto 2012
27.8.2013, 8:22:07
Inovacije podravja za leto 2012
Podjetje ELEKTRO KUMER je za inovacijo "Solarna svetilka" prejelo Bronasto priznanje.
Izgradnja največje sončne elektrarne v Sloveniji
12.2.2011, 23:31:31
Izgradnja največje sončne elektrarne v Sloveniji
Naše podjetje je kot izvajalec elektro del sodelovalo pri izgradnji sončne elektrarne Impol v Slovenski Bistrici.
Elektro kumer d.o.o., Ulica borcev 58, 2000 Maribor • info@elektro-kumer.si • Izdelava spletnih strani: PROAPP